GSMinfo

GSMinfo.nlPortfolio dBird Webredactie en Copywriting GSMinfo is een onafhankelijke product- en prijsvergelijker op het gebied van smartphones. In slechts een paar jaar tijd is GSMinfo uitgegroeid tot de grootste telefoonvergelijker van ons land. Elke dag verzamelt en vergelijkt de site de prijzen van meer dan anderhalf miljoen telefoons van tientallen telecomshops en webwinkels. Als u wilt weten waar u een bepaalde smartphone het goedkoopst kunt krijgen, dan is GSMinfo.nl de plek om uw zoektocht te beginnen. In 2011 kreeg het bedrijf voor haar inspanningen de Thuiswinkel Award Publieksprijs.

Niet alleen zet GSMinfo de beste deals voor u op een rij. De redactie bestaat uit een jong team van enthousiaste en gepassioneerde smartphoneliefhebbers die lezers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen op smartphonegebied. Naast nieuwsberichten schrijven de redacteuren wekelijks achtergrondartikelen: daarin worden onder meer diverse mobiele telefoons met elkaar vergeleken om te kijken welke toestel de beste prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ook achtergrondverhalen over de telecomsector, de beste apps en tips & trucs voor uw smartphone verschijnen regelmatig online. Tot slot vindt u op de site regelmatig reviews van de nieuwste toestellen.

dBird Webredactie heeft voor GSMinfo.nl achtergrondartikelen, tips & trucs, reviews, advertorials en nieuwsberichten geschreven. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste artikelen die dBird heeft geschreven voor de grootste prijsvergelijker van Nederland. De meest recente artikelen vindt u hier.

Update: in februari 2021 verkocht Webaholics BV de domeinnaam GSMinfo.nl aan Belsimpel. De onderstaande links werken zodoende niet langer. Onderstaand overzicht geeft een impressie van de honderden artikelen die dBird voor deze opdrachtgever heeft geschreven. 

Reviews

Vergelijkingsartikelen

Achtergrondartikelen

Tips & trucs

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht