Stichting De Opstap Nijmegen

Portfolio dBird Webredactie en Copywriting Stichting De Opstap NijmegenSinds 1983 verzorgt Stichting De Opstap Nijmegen cursussen voor mensen met een kleine portemonnee, uiteenlopend van yoga tot websites bouwen, van toneelspelen tot vreemde talen als Chinees en Arabisch. De cursussen worden verzorgd door deskundige docenten en enthousiaste praktijkmensen. Was het aantal deelnemers in het begin nog relatief klein, inmiddels melden jaarlijks ruim 1.400 mensen zich aan voor één of meerdere cursussen.

In samenwerking met Stichting De Opstap Nijmegen bied ik de training ‘Website bouwen met WordPress’ aan. In zeven avonden van twee uur leer ik deelnemers hoe ze hun eigen WordPress-website bouwen en onderhouden. De eerste ronde was binnen de kortste keren helemaal volgeboekt, evenals de tweede en derde ronde. Daarom kreeg de spoedcursus een vervolg.

Voor meer informatie over de inhoud en prijs van de cursus kunt u op de pagina ‘Training’ terecht. Aanmelden voor de WordPress-cursus kan op de website van Stichting De Opstap Nijmegen.

De eerstvolgende trainingsronde start in september 2016.

 

<=== Terug naar het portfolio-overzicht