Testimonials

Lees hier hoe opdrachtgevers over de inzet, werkwijze en resultaten van dBird Webredactie en Copywriting denken.

Henri FluitHenri Fluit, financial controller bij Webaholics Internet Marketing: 

“Anton heeft een positieve bijdrage geleverd aan GSMinfo.nl. Hij schrijft snel en is inhoudelijk goed op de hoogte over de onderwerpen waar hij over schrijft. Verder denkt hij pro-actief mee over ontwikkelingen binnen het bedrijf. Kernwoorden voor Anton zijn: open, betrouwbaar en loyaal.”

 

Tom HegemanTom Hegeman, hoofdredacteur GSMinfo.nl: 

“Anton schrijft vlot en volledige stukken, zowel nieuws- en achtergrondberichten als reviews. Hij heeft kennis van zaken en weet deze op een prettige manier te delen. Anton kan snel schakelen wanneer dat nodig blijkt te zijn en hij past zich gemakkelijk aan een nieuw format aan. Hij levert eigen inbreng waar gewenst en denkt mee waar nodig.”

 

Jelmer Penninga, eigenaar Foon4u.nl: Jelmer Penninga

“Anton is een enthousiaste en professionele schrijver. Hij verzorgt al jaren schrijfwerk voor mijn website. Daarnaast denkt Anton actief mee en communiceert hij snel. Hij is creatief met zijn ideeën en het is goed en prettig samenwerken met hem!”

 

Leon VeraaLeon Veraa, online marketeer en oprichter TabletGuide.nl: 

“Anton is een hardwerkende pro-actieve freelance copywriter. Met zijn enthousiasme en know-how levert hij een grote bijdrage aan de totstandkoming van TabletGuide.nl. Dankzij zijn kennis op het gebied van SEO-vriendelijke content en de prettige schrijfstijl bezoeken dagelijks duizenden bezoekers de website. De samenwerking verloopt altijd vlot en correct.”

 

René Dekker Telefoonabonnement.nlRené Dekker, mede-eigenaar Telefoonabonnement.nl: 

“Onze opdracht was vrij duidelijk. Schrijf interessante nieuwsartikelen voor onze doelgroep op een leuke, vlotte manier en zorg dat je minimaal zoveel artikelen per week schrijft. Meer mag altijd! Dat ‘meer’ is iets wat Anton goed uitkwam want hij schreef de volgende maand slechts vier maal de hoeveelheid die we gewend zijn! Anton levert een fantastische bijdrage aan ons team! Hij schrijft op een leuke, interessante en voor iedereen goed leesbare manier. De artikelen zijn lang genoeg en hoeven we nooit te corrigeren. Hij werkt volledig zelfstandig en komt pro-actief met nieuwe ideeën. Kortom, onze samenwerking bevalt uitstekend en zien we graag nog een lange tijd zo doorgaan.”

 

Rosanne Mous, orthopedagoog/remedial teacher en eigenaar van RM Teaching:

Rosanne-Mous“Anton heeft een prachtig logo en geweldige website voor mijn bedrijf gemaakt. Ook heeft hij mij enorm geholpen met het schrijven van de teksten en onderhoudt hij wekelijks mijn site. Doordat ik hier geen omkijken naar heb kan ik me focussen op de begeleiding en ondersteuning van mijn cliënten.”

 

 

Chris Albers, toetsenist en medeoprichter van Kinderkoor St. Frans:Chris Albers

“Anton houdt de website van Kinderkoor St. Frans altijd netjes up-to-date. Als we de nieuwe contactbrief doorsturen of hem vragen om iets anders online te zetten, dan doet hij dat onmiddellijk. De pagina met alle fotoalbums is ook erg leuk om terug te kijken. Wij zijn erg blij met hem!”

 

 

Hoe cursisten de cursus ‘Website bouwen met WordPress’ beoordelen

Quote“Anton is vriendelijk, kundig en behulpzaam bij vragen.”
“Nuttige cursus. Na afloop kon ik mijn eigen website maken.”

“Prima, top docent. Ontzettend tof dat hij deze cursus verzorgt.”
“De lessen zijn stimulerend en goed voorbereid.”

“Prima docent. Erg vriendelijk, geduldig en duidelijk.”
“Anton weet ontzettend veel van WordPress af. What you see is what you get. Geweldig!”

“De cursus voldoet aan de verwachtingen en biedt de mogelijkheid toe te passen in de praktijk.”
“Anton is een bevlogen docent met hoge vakbekwaamheid”

Quote“Anton is een geduldige, hardwerkende professional.”
“Goede cursus met alle basisbeginselen”

 

Gemiddeld rapportcijfer voor de cursus: 8
Gemiddeld rapportcijfer voor de docent: 8